• Breaking News

    Tuesday, February 21, 2017

    Tuna kebab recipe

    Tuna steak recipe bangla
    Tuna steak recipe

    If you want to know how to make Tuna steak, then you can try this recipe in both Bengali and English. We always care about your desire for the cooking recipe. 


    We believe that easy and available ingredients based recipe will be more flexible for learning about traditional and tasty food recipe. 


    Our today's collection is special Tuna steak recipe. I hope you will share our recipe to your favorite one and your social timelines.



    Ingredients: 

    Tuna: 1 cup
    Boiled Potatoes: medium size 
    Green Chilly Chopped
    Coriander Leaf Chopped
    Salt as taste  
    Ginger-garlic paste: 1/2 TSP
    Coriander-cumin powder: 1?2 TSP
    Pepper powder: 1/2 TSP
    Black pepper powder: 1/4 TSP
    Bread: 1 piece or 3/4 tsp bread powder
    Egg: 2 piece
    Bread Powder: 1 cup for fry
    Oil: for fry

    Instructions: 


    Mix all ingredients including tuna, Potato, 1 piece egg, 3/4 TSP bread powder ( Soak the bread to soften if use whole bread piece).

    Now make barbecue in the shape you like, Now smear all barbecue into powder bread and beaten egg. Then fry them in medium heat warm oil.

    Now Serve and enjoy the Hot Barbecue.




    উপকরণ :
     টুনা ১ এক কাপ
    সেদ্ধ আলু ১টি মাঝারি সাইজ
    কাঁচা মরিচ কুচি
    পিঁয়াজ কুচি ১ টি
     ধনে পাতা কুচি
    লবণ স্বাদ মত
    আদা-রসুন বাটা ১/২ চা চামচ
    ধনে-জিরা গুঁড়ো ১/২ চা চামচ
    কাবাব মশলা ১/২ চা চামচ
    গুঁড়ো মরিচ ১/২ চা চামচ
    গোলমরিচ গুঁড়ো ১/৪ চা চামচ
    ব্রেড ১ পিস বা ব্রেড এর গুঁড়ো ৩-৪ টেবিল চামচ
    ডিম ২ টা
    ব্রেড গুঁড়ো ১ কাপ ভাজার জন্য
     তেল ভাজার জন্য

    প্রণালি :

    এক বাটিতে টুনা, আলু, একটা ডিম, ৩-৪ টেবিল চামচ ব্রেড গুঁড়ো ( আস্ত ব্রেড হলে পানিতে একটু ভিজিয়ে নরম করে নিয়ে মিশাতে হবে ) সহ সব উপকরণ এক সাথে মিশিয়ে নিতে হবে।

    এবার পছন্দ মত শেপে কাবাব বানিয়ে ব্রেড গুঁড়োতে গড়িয়ে ফেটানো ডিমে চুবিয়ে হালকা গরম তেলে মিডিয়াম আঁচে  ভেজে নিন।

    পরিবেশন করুন গরম গরম।

    No comments:

    Post a Comment